Yüksekoba Residence&Avm fiyat!
Yüksekoba İnşaat tarafından hayata geçirilen Yüksekoba Residence&Avm projesinde 2+1 daireler 200 bin TL'den, 3+1 daireler ise 260 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 7 katlı 6 blok ve AVM'den oluşan Yüksekoba Residence&Avm projesinde fiyatlar dairenin büyüklüğüne ve konumuna göre değişiklik gösteriyor.

 2+1, 3+1, 5+1 dubleks ve 6+1 dubleks daire seçeneklerinin yer aldığı 
Yüksekoba Residence&Avm projesinde 2+1 daireler(brüt 120 metrekare), 3+1 daireler ( brüt 140 metrekare), 5+1 dubleks daireler (240 metrekare) ve 6+1 dubleks daireler (brüt 280 metrekare) olarak tasarlanıyor.

Yüksekoba Residence&Avm projesinde açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, basketbol sahası, fitness salonu, kafeterya, ve açık olapark imkanı sağlanıyor.

Yüksekoba Residence&Avm nerede?

Yüksekoba Residence&Avm iletişim!
Telefon: 0224 360 32 60
Web: www.yuksekoba.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
safirpark 7 yıl önce

yuksekobadan ev almak ıstıyorsanız mıllet mahalesıne gıdın hangı yaptıgı sıte de oturma ızınlerı alınmıs ve soz verdıgı gıbı yapılmıs

Avatar
S e 6 yıl önce

Aynen güvendik aldık sözünde durmayan işçilik kalitesi düşük gününde teslim etmeyen firma kimseye tavsiye etmem

Avatar
ELİT PARK HASANAĞA 6 yıl önce

Buradan ev aldık 10 aydır teslim edilmedi bide üstüne inşaatı durdurmuşlar. telefonlara dahi cevap vermiyorlar. güvendik aldık ama evin parasını alana kadarmış o zamanlar ilgileniyorlardı parayı aldılar cevap bile vermiyorlar. çocuklarımın rızkını bunlara kaptırdım. çok pişmanım

banner182

banner181