"Yunuseli cazibe merkezi olacak"
Centrum Yunuseli, Sapphire Yunuseli ve Hill House Yunuseli projelerine büyük ilgi gören Atış Yapı dairelerin satışlarının büyük bölümünü bitirmiş durumda. Centrum Yunuseli ile 3 blokta 72 daire sunan Atış Yapı 2+1 normal daire, 3+1 normal daire 4+1 dubleks ve 5+1 dubleks seçenekleri sunuyor. 84 yaşam alanından oluşan Sapphire Yunuseli'nde ise 3+1 normal daire ve 4+1 dubleks seçenekleri ile ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını Bursalılara aralıyor. Hill House projesinde son daireleri kalan Atış Yapı 24 daire 10 iş yeri ile hem oturum hem ticari olarak her ihtiyaca karşılık veriyor.

3 projenin satışları bitmek üzere

Yunuseli'de konumlanan 3 konut projesine de ilginin yoğun olduğunu belirten Atış Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Atış; "Kurum olarak kısa sürede büyük bir başarı yakaladık.  Vatandaşlar, büyük bir titizlikle hayata geçirdiğimiz projeleri hem oturum hem geleceğe yatırım olarak görüyorlar. Projelerin Yunuseli'de konumlanması ve bölgenin kısa sürede büyük bir yatırım potansiyeli kazanması da projelerimizi değerlendirenleri kısa vadede kazandıracak" dedi.

"Yunuseli yakın geleceğin cazibe merkezi"

Büyük bir potansiyele sahip Yunuseli'de yeni projelerin de çalışmalarını sürdüklerini belirten Ahmet Atış; "Konutlarımızı alanlara ve kısa sürede bizi bu başarıya ulaştıranlara canı gönülden teşekkür ediyorum. Yakın geleceğin cazibe noktası olacak Yunuseli'nde projelerimize hız kesmeden devam edeceğiz" dedi.

Ahmet Atış: "Konut satışları için istikrar şart"

Ülke ekonomisinin lokomotif sektörü olan inşaat son yıllarda büyük artış gösterdi. Sektördeki bu artışın başlıca nedenleri arasında yer alan istikrar konut satışlarını doğrudan etkilemeye devam ediyor. Bu bağlamda konut satışlarının artması için ekonomik ve siyasi istikrarın önemine değinen Atış Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Atış: "Konut satışları ülkemizde özellikle son 12 yılda büyük bir ivme kazandı. Umut ediyoruz ki 2015 ve sonrası da aynı şekilde devam eder. Zira bu çerçevede sektörün ve vatandaşların öncelikli beklentisi istikrardan yana" dedi. 

Centrum Yunuseli'nde 215 TL'ye 3+1

Sapphire Yunuseli'de fiyatlar 210 bin TL'den başlıyor!



 Gökçe ÜLKER/Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
senol özer 9 yıl önce

fiyat Listesinigörmek istiyorum

banner182

banner181