Bozbey 'Karaman kentsel yenileme için cazip bir yer'!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ‘Başkan Burada’ karavanıyla bu hafta Karaman Mahallesi’nde halkla bir araya geldi. Sorunları yerinde inceleyerek vatandaşlara birebir kulak veren Başkan Mustafa Bozbey, 14 bin nüfuslu Karaman Mahallesi’nde talep ve önerleri dinledi. İlk olarak Mahalle Muhtarı Sami Gürbüz ile görüşen Başkan Mustafa Bozbey, bölgedeki halı saha, yapımı devam eden cami inşaatında incelemelerde bulundu. Daha sonra karavan içerisinde Başkan Bozbey ile görüşen Muhtar Sami Gürbüz, verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Karaman’ın en köklü mahallelerden biri olduğuna dikkati çeken Muhtar Gürbüz, Nilüfer Teras Park ve Karaman Dernekler Yerleşkesi projesinin bölgeye değer katacağını ifade etti.

Karaman’ın konum itibariyle çok önemli bir noktada olduğuna değinen Başkan Bozbey, “Karaman, İzmir-Mudanya yolları arasında kalan bir bölge. Ulaşılabilirlik anlamında rahat bir mahalle. Buradaki binaların yüzde 80’i eski yapı. İyi bir planlamayla burada yeni bir kent ortaya çıkabilir. Kentsel yenileme için cazip bir yer. Mahalle halkı da duyarlı olursa, vatandaş-kamu-yüklenici firma iş birliğiyle çok güzel bir sistem oluşturularak örnek bir kentsel yenileme yapılır. Biz kurum olarak planlama anlamında destek olabiliriz. Yeter ki vatandaş ve yüklenici firma bir araya gelerek anlaşma sağlasın” dedi.

Başkan Bozbey, Nilüfer Belediyesi tarafından yaptırılan Teras Park, Karaman Dernekler Yerleşkesi ve hayırsever destekli Cemal Karakuş Camii’nin yakında hizmete açılacağını söyledi. Başkan Bozbey ayrıca, Cemal Karakuş Camii’nin yapımına destek olan hayırsever Hulusi Karakuş ile de görüşerek katkılarından dolayı teşekkür etti. Başkan Bozbey daha sonra Karaman Mahalle Komitesi ve vatandaşlara da kulak vererek, sıkıntıların çözümü noktasında ilgili müdürlere talimatlar verdi.  

Nilüfer Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181