Mustafa Dündar Emlak Sayfası'na konuk oldu
Line Tv'de günlük olarak ekranlara gelen Emlak Sayfası programına konuk olan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Soğanlı kentsel dönüşüm projesi başta olmak üzere Demirkapı kentsel dönüşüm, Hamitler Yunuseli Gelişim alanları, Kent meydanı kentsel dönüşüm projesi ve Osmangazi Belediyesi tarafından yürütülmekte olan projeler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Soğanlı kentsel dönüşüm projesi ile bölgeye yeni bir vizyon katıyoruz"

Soğanlı kentsel dönüşüm projesi ile ilgili çalışmaların devam ettiğini ve etap ihalelerinin sürdüğünü dile getiren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin Türkiye'ye örnek olacak bir dönüşüm projesi olduğunu söyledi. Başkan Dündar,"Soğanlı kentsel dönüşüm projesini hazırlarken tüm kesimlerin ve uzmanların görüşlerine başvurduk. En iyisini biz biliriz demedik. Özgün mimarisi ve örnek yapılarıyla kente vizyon katacak bir kentsel dönüşüm olan Soğanlı kentsel dönüşüm projesi şehrin nefes alacak bir bölgesi olacak" dedi.

Soğanlı'da ilk etap teslimleri 2016 yılı sonunda

Zemin artı 5 kat olarak hazırlanan Soğanlı kentsel dönüşüm projesindeki inşaat çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü dile getiren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Soğanlı kentsel dönüşüm projesindeki çalışmalarımızın ilk etabındaki dairelerin teslimleri 2016 yılının sonunda gerçekleşecek. Bu anlamda 2016 yılı bizim için oldukça önemli. Yıl sonunda tamamlanan ve satışa sunulan dairelerden belediyemize ait olanları riskli yapılarda yaşayan vatandaşlarımıza tahsis ederek diğer alanlarda yıkımlara başlayacağız" dedi.

İnşaatların teslim süreleri 20 ay olarak planlandı

Soğanlı kentsel dönüşüm projesindeki inşaat çalışmaları için özel sektör ile işbirliği içinde olduklarını ve belirtilen şartlar altında gerçekleşen ihaleler sonucunda hak kazanan firmalara proje tahsisinin yapıldığını söyleyen Başkan Dündar,"Birinci, ikinci ve üçüncü etap ihalelerimiz tamamlandı. Birinci etap ile ilgili çalışmalar geçen yıl başladı. 2016 yılı sonunda da bu etabın teslimlerini gerçekleştireceğiz. İnşaat firmalarımıza bu kapsamda tanınan iş bitirme süresi 20 ay olarak belirlendi" diye konuştu.


Tuğba Gülten/Emlaksayfasi.com.tr


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181