Osmangazi Belediyesi kentsel dönüşüm projeleri!
Bursa'da birçok kentsel dönüşüm projeleri arasında yer alan Osmangazi Belediyesi kentsel dönüşüm projeleri detayları sizler için araştırdık.

İşte Osmangazi Belediyesi kentsel dönüşüm projeleri ve tüm detayları...

Osmangazi ilçesi kentsel dönüşüm projeleri arasında şu anda Soğanlı kentsel dönüşüm projesi ve Demirkapı kentsel dönüşüm projesi yer alıyor. İşte detaylı olarak Bursa Osmangazi kentsel dönüşüm projeleri ;

Soğanlı kentsel dönüşüm projesi
130.897.306 TL kamulaştırma bedeline sahip olan projede 153.170 metrekarelik alan kamulaştırıldı. Zemin+5 kat olarak binaların inşa edildiği projede yaşam başladı. Ayrıca projede altyapı, tretuvar, park ve çevre düzenlemeleri ile yollardaki düzenleme çalışmalarını tamamlandı. 42 hektar alan üzerinde hayata geçirilen Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesinde bin 769 konut ve 202 ticaret merkezinin inşaatı tamamlandı.

Demirkapı kentsel dönüşüm projesi 
Demirkapı mahallesinde toplam 7 hektarlık alan 2013 yılında Bakanlar Kurulu Kararı ile Riskli Alan ilan edilmişti. Riskli alan olarak ilan edilen bölgede toplam 130 bina bulunuyor ve bunlardan 11 tanesi Sivil Mimarlık Örneği yapıdır. 2017 yılı verilerine göre 1866 kişinin yaşamını sürdürdüğü alanda imar planları onaylandı. Bursa Demirkapı kentsel dönüşüm projesinin tamamlanması ile birlikte  198 adet 2+1 daire, 22 adet 3+1 daire, 6 adet de dükkân olmak üzere toplam 226 bağımsız bölüm yer alacak.

Osmangazi Belediyesi kentsel dönüşüm projeleri detaylarını sizler için derledik. Bursa Osmangazi kentsel dönüşüm 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181