Osmangazi'ye yeni kavşak!
Osmangazi Belediyesi, ulaşım alanında yaptığı çalışmalara her gün bir yenisini ekliyor. Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nı hizmete açarak kent trafiğine soluk aldıran Osmangazi Belediyesi, şimdi de bulvar ve Fuat Kuşçuoğlu caddesinde yaşanan trafik yoğunluğunu çözmek için bir kavşak düzenlemesi yapıyor.

Yunuseli ve Hamitler Mahalleleri’ni Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı ile birbirine bağlayan Osmangazi Belediyesi, bölge ulaşımı için büyük önem taşıyan bir çalışmaya daha imza atıyor. Trafik lambalarından dolayı yaşanan trafik sıkışıklığını ortadan kaldırmak isteyen Osmangazi Belediyesi, bulvar ve Fuat Kuşçuoğlu Caddesi’nin kesiştiği noktaya 200 metrelik kavşak çalışması yapıyor. Yeni kavşak ile birlikte Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı ve Fuat Kuşçuoğlu Caddesi’nin yanı sıra, yeni stadın terminal bağlantı yollarını da birbirine bağlamış olacak. Kavşağın tamamlanmasıyla birlikte Hamitler, Yunuseli, Akpınar, Güneştepe ve Bağlarbaşı Mahalleleri’nin Sırameşeler Kavşağı ve Yakın Çevre Yolu’na bağlantısı kesintisiz bir şekilde sağlanmış olacak.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Yol ve asfalt çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Bir yandan yeni yollar açarken, bir yandan da bu yolları birbirine bağlayan kavşaklar inşa ediyoruz. Fuat Kuşçuoğlu Caddesi ile Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nı birbirine bağlayan kavşak düzenlemesi de, hem kent hem de bu mevkiinin ulaşımı için büyük önem taşıyan bir proje. Kavşağın tamamlanmasıyla birlikte araçlar trafik lambalarına takılmadan yollarına devam edecek ve trafik sıkışmayacak. Aynı zamanda Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı ile Fuatkuşçuoğlu Caddeleri’nin bağlanmasıyla birlikte Yunuseli, Hamitler ve Güneştepe, mahallelerimizde trafik rahatlamış olacak. En kısa zamanda çalışmaları tamamlayarak kavşağın açılışını yapacağız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181