Atış Yapı Downtown satılık!
473 bin 596 metrekare inşaat alanına sahip olan Atış Yapı Downtown satılık daireler konut alıcılarına sunuluyor.

61 bin metrekaresinin yeşil ve sosyal alana ayrılacağı Atış Yapı Downtown satılık daire seçenekleri arasında toplam 660 adet daire yer alıyor. 83 bin metrekarelik alışveriş, yaşam ve eğlence merkezinin yer alacağı ​proje sahasında, 10 blokta, 14 farklı kat planından oluşuyor.

Yüzde 65’i yeşile ayrılan projede 4 bin araçlık otopark bulunuyor. Atış Yapı imzasıyla yükselecek olan Downtown Bursa projesinde ayrıca; üniversite ve kolej kampüsü, medikal kompleks, şehir parkı, cadde mağazalarının yanı sıra kongre ve balo salonları, gösteri merkezi ve konser alanları bulunuyor.

Konut ve ofis bloklarının yanı sıra alışveriş merkezi, sağlık, eğitim, kongre ve balo salonları, sergi ve müzeler gibi bir çok yaşam merkezi dinamiklerini bir araya getirecek olan Downtown satılık daire tipleri şu şekilde;
- 2+1 Grande, Simple, Comfort, Dynamic
- 3+1 Private, Premium, Elegant
- 4+1 Unique
- 4+1 Dynamic Dubleks, Comfort Dublex, Simple Dublex
- 5+1 Private Dublex, Elegant Dublex
- 6+2 Sky Villa daire seçenekleri tasarlanacak.

Atış Yapı Downtown satılık konutları incelemek için tıklayınız.
www.downtownbursa.com

Downtown Bursa satılık daireleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181