Bakyapı Bursa satılık daireler!
'Prestij' markası ile konut üreten Bakyapı Bursa'da 4 projesinin satışına devam ediyor. Bakyapı Bursa satılık daireler konut alıcılarına sunuluyor.

İşte Bakyapı Bursa satılık daireler listesi;

Prestij Optimum 
40 bin 860 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Prestij Optimum projesinde 2+1, 3+1 ve dubleks daire seçenekleri yer alıyor. 8 bin metrekare peyzaj alanı bulunan projede çocuk oyun alanı, yürüyüş alanları, spor salonu, otopark, fitness, sauna ve yüzme havuzu yer alıyor. Prestij Optimum Bursa fiyat için tıklayınız.

Prestij Gold
80 Milyon TL'lik proje bedeline sahip olan Prestij Gold projesinde 3 + 1, 2 + 1, 3 + 1 dubleks, 2 + 1 dubleks daireler tasarlanıyor. Bursa Osmangazi'de 6 katlı 2 blok ve 7 katlı 14 bloğun yükseleceği projede kapalı sosyal tesis, profesyonel peyzaj, mescit, süs havuzları ve oturma bankları, mini basket sahası, Ortak alanlarda kesintisiz enerji jeneratörü ve fitness salonları, saunalar, buhar odaları ve bay-bayan kapalı yüzme havuzu bulunuyor. Prestij Gold fiyat için tıklayınız.

Prestij Hayat 
62 bin metrekare alanda yükselen Prestij Hayat projesinde 506 adet 2 oda 1 salon, 1012 adet  3 oda 1 salon daire olmak üzere toplam 1518 daire ve 40 dükkan yer alıyor. 17 bloktan oluşan projede sosyal tesis, açık otopark ve kapalı yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. Prestij Hayat örnek daire görselleri için tıklayınız

Prestij Elit 
Bursa Osmangazi'de 60 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Prestij Elit projesinde 4 farklı daire seçeneği yer alıyor. 46 bloğun yer aldığı Prestij Elit projesi toplam 552 konuttan oluşuyor. Ayrıca projede süs havuzları, ısıtmalı kapalı havuzlar, türk hamamları, saunalar, buhar odaları, fitness, pilates salonları ve masa oyunları gibi zengin sosyal donatı alanları da bulunuyor. Prestij Elit örnek daire görselleri için tıklayınız.

Bakyapı Bursa satılık daireler ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aslı AKINER 3 yıl önce

Daireler'izke ilgili bilgi almak istiyorue

Avatar
Aslı AKINER 3 yıl önce

Dairelerinizle ilgili bilgi almak istiyoruz

banner182

banner181