Balat Life Günce evleri satılık!
Bursa Nilüfer'de 8 bin 178 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Balat Life Günce evleri satılık daire detaylarını sizler için araştırdık.

Yatay mimariye sahip olan Balat Life Günce evleri satılık daire seçenekleri konut alıcılarına sunuluyor. 8 bloğun yükseldiği Bursa Balat Life Günce projesinde açık ve kapalı otopark alanı, açık yüzme havuzu, sosyal tesis, çocuk oyun alanları gibi imkanlar konut alıcılarına sunuluyor. ​ 

RC Yapı - Günce Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 12 dükkan da inşa ediliyor. Toplam 80 daireden oluşan projede 48 adet normal daire ve 16 dubleks daire bulunuyor. Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen Balat Life Günce satılık dairelerin alanları 148 ile 170 metrekare arasında değişim gösteriyor. 

Balat Life Günce teslim tarihi için tıklayınız.
 
Balat Life Günce fiyat için tıklayınız.
 
Balat Life Günce evleri satılık daire seçenekleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edeiblirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181