Btg İnşaat satılık daireler!
İnşaat sektörünün güçlü markalarından Btg İnşaat satılık daireler konut alıcılarını bekliyor. Btg İnşaat şu anda Mia Casa, Nevata Ataevler, Neta Balat ve İnventum projelerinin inşaasına ve satışına devam ediyor.

Btg İnşaat satılık daireler detayları şu şekilde; 

Mia Casa
BTG İnşaat imzası ile Bursa Nilüfer'de hayata geçirilecek olan Mia Casa projesinde tüm daireler 2+1 planında inşa edilecek. 3 bin 461 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan projede daireler köşelerde 109 metrekare, orta bölümlerde ise 119 metrekare genişliğe sahip olacak. Ayrıca projede fitness center’dan yüzme havuzuna, saunadan hamama, müzik odasından pilates ve yoga odasına kadar birçok sosyal alana yer verilecek. Mia Casa fiyat için tıklayınız.

Nevata Ataevler
Btg İnşaat imzası ve Belsa Yapı işbirliği ile yükselen projede 3+1 normal daire, 3+1 bahçe dubleks ve 3+1 çatı dubleks ve 4+1 bahçe dubleksi bulunuyor. 3 bin 792 metrekarelik bir alan üzerinde inşa edilen projede, açılır-kapanır yüzme havuzu, sauna, spor salonu, kapalı otopark, çocuk oyun alanları ve güvenlik yer alıyor. Nilüfer konut projeleri arasında yer alan proje toplam 4 blok ve 84 daireden oluşuyor. Nevata Ataevler fiyat için tıklayınız.

Neta Balat
64 daireden oluşan projede 3+1 normal daire ve 3+1 dubleks daireler yer alıyor. Bursa'nın Nilüfer ilçesinin gelişen semti Balat'ta konumlandırılacak projede tavan yükseklikleri 2,80 santimetre olarak tasarlanıyor. Konut ve ticari alanlardan oluşacak projede 2 blok yükselecek. Neta Balat fiyat için tıklayınız.

İnventum
3 blokta 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin bulunduğu projede açılır-kapanır yüzme havuzu, bay-bayan giyinme ve soyunma odası, bay-bayan duş alanları, fitness, sauna, kapalı otopark, siteye kartlı giriş çıkış sistemi, çocuk parkı ve gölet alanı gibi imkanlar konut alıcılarına sunuluyor. Lokasyonu ile dikkat çeken projede normal daire, dubleks daire ve bahçe kat dubleks daire seçenekleri bulunuyor. İnventum örnek daire için tıklayınız.

Btg İnşaat satılık daireler ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181