Bursa Shu Ertuğrul satılık daire!
Bursa'nın Nilüfer ilçesinde YB Yapı tarafından hayata geçirilen Bursa Shu Ertuğrul satılık daire seçeneklerini sizler için araştırdık.

Toplamda 128 konuttan oluşan Shu Ertuğrul yeni proje içerisinde 2 konut tipi bulunuyor. 2 farklı tipte 2+1 konutların inşa edildiği Bursa Shu Ertuğrul satılık daire seçenekleri büyüklükleri 104 ila 111 metrekare arasında değişim gösteriyor. Tek blok inşa edilen Yb Yapı Shu Ertuğrul projesi 17 katlı olarak inşa ediliyor.

Nilüfer konut projeleri arasında yer alan Shu Ertuğrul projesinde konut alıcılarına ayrıca spor salonu, çocuk oyun alanı, otopark gibi imkanlar sunuluyor.Konumu ile dikkat çeken Yb Yapı Shu Ertuğrul satılık konutlar 3 bin 461 metrekare inşaat alanı üzerinde konumlandırılıyor.

Bursa Shu Ertuğrul satılık daire seçenekleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdna takip edebilirsiniz.

Shu Ertuğrul harita bilgisi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181