Kayapa Koru Evleri 1. etap satılık!
Serintepe İnşaat imzası ile hayata geçirilen Kayapa Koru Evleri 1. etap satılık daire seçeneklerini sizler için araştırdık.

3 bin 150 metrekare alan üzerinde yükselen Kayapa Koru Evleri 1. etap satılık daire seçenekleri arasında 3+1 ve 5+1 yer alıyor. Yüzme havuzu ve fitness salonu gibi sosyal alanların tasarlandığı Kayapa Koru Evleri 1. etap projesinde 35 adet daire bulunuyor.

Daire büyüklüklerinin 145 ila 270 metrekare arasında değişiklik gösterdiği proje Bursa'nın Nilüfer ilçesinde inşa ediliyor. Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen Koru Evleri 1. etap projesinde 3+1 daireler 145 metrekare, 5+1 dubleks daireler 270 metrekare büyüklüğünde planlanıyor.
 
Kayapa Koru Evleri 1. etap satılık daire seçenekleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Koru Evleri 1. etap nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
Koru Evleri 1. etap teslim tarihi için tıklayınız.
Koru Evleri 1. etap fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181