Elite Offices Özlüce'de KDV yok!
Firma: Ondül Yapı
Proje: Elite Offices Özlüce

Bursa'nın Nilüfer ilçesi Özlüce Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı üzerinde 5 bin metrekarelik alanda yükselen
Elite Offices Özlüce'de ofis sahibi olmak isteyenler için ödemelerde üçte bir peşinat sonrasında kalan üçte bir ödeme banka finansmanı olmadan Öndül Yapı tarafından 17 ay taksitlendirildikten sonra, geriye kalan üçte birlik ödeme ise teslimat tarihine erteleniyor.

Ayrıca Elite Offices Özlüce projesinde yüzde 18'lik KDV ise ofis alıcılarına yansıtılmıyor. 2 blokta 2 private, 17 dubleks ve 91 lüks flat olmak üzere toplam 110 ofisin bulunduğu 
Elite Offices Özlüce projede ofis büyüklerinin 50 ile 85 metrekare arasında değiştiği projede 60 ofisin bulunduğu B bloğun satışları devam ediyor. 

Akıllı bina konseptinin bulunduğu Elite Offices Özlüce'de arşiv odasından fitness salonuna kadar iş yaşamınızı tamamlayacak her detay mevcut.

Elite Officess Özlüce İletişim
Adres: Haşim İşcan Cd. Tuğtaş 2 İş Merkezi No: 14/A Osmangazi / BURSA 
Telefon: (0224) 224 34 65 
Web: www.ondulyapi.com/

Tuğba Gülten / Emlaksayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181