İnallar Cadde iletişim!
Bursa Nilüfer'de Balat'ta İnallar imzası ile hayata geçirilecek olan İnallar Cadde iletişim bilgisini sizler için araştırdık.

24 ofis ve 4 mağazadan oluşacak olan İnallar Cadde iletişim bilgisi şu şekilde; 
İşte İnallar Cadde adres : Büyük Cadde Balat No: 19 16140 Nilüfer / BURSA
İnallar Cadde telefon:  (0224) 241 92 92

10.000 metrekare alan üzerinde açık ofis kullanımına uygun tasarlanan projede 136 metrekareden 477 metrekareye kadar değişen farklı büyüklüklerde ofis seçenekleri yer alacak.Her bağımsız bölüme kapalı otopark ve depo imkanı sunulacak olan projede mağazaların büyüklükleri 84 metrekareden 240 metrekareye kadar değişkenlik gösterecek.  

Bursa'nın gözdesi Balat'ta yükselecek projede 22 adet ofis ve 2 adet dubleks ofis ve 4 mağaza yer alacak. İnallar Cadde ofis projesinde her ofise özel 2 araçlık otopark alanlarından başlayarak ofis metrekaresine göre artan park yerleri alıcılarına sunulacak. Lobi alanına sahip olacak projede muayenehane yönetmeliğine uygun bina ve ofisler bulunacak. 

İnallar Cadde iletişim ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

İnallar Cadde kat planları için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181