Kira öder gibi ofis sahibi olma fırsatı başladı!
Nilüfer yeni merkezi Özlüce'de inşa edilen Elite Office projesi küçük birikimlerinize büyük fırsatlar sunuyor. 

Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı üzerinde yükselen Elite Office, merkezi konumunun yanı sıra özgün mimarisi, teknolojik alt yapısı, kullanışlı ofis katları ve kişiye özel ofis bölümleri ile bölgenin en iddialı ofis projesi olarak öne çıkıyor.

Gerek yatırım için gerekse de kullanım için en uygun şartları bünyesinde barındıran Elite Office 210 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

Değerini her geçen gün arttıran Nilüfer Özlüce bölgesindeki Elite Office küçük yatırımlarını değerlendirmek isteyen yatırımcılar içinde özel indirim ve ödeme avantajları sunuyor. Banka kredisi dışında Öndül Yapı tarafından uygulanan taksit imkanları ile yeni fırsatlar sunan Elite Office'de teslimler 2016 yılı sonunda tamamlanacak.

Detaylı fiyatlar ve özel fırsatlar hakkında bilgi almak için buraya tıklayınız !

Ayfer Erdoğan / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
M.S.AYD, 8 yıl önce

BAHAR MAH.DEMIRYOLU CAD.pazar pazarinin kuruldugu bölgede KENTSEL DÖNÜSÜM YAPILACAKMI

banner182

banner181