Lotus İş merkezi Bursa ofis fiyatları!
190 ofis, dükkanlardan oluşan Lotus İş Merkezi Bursa ofis fiyatları sizler için araştırdık.

Ruby Group tarafından inşa edilen Lotus İş Merkezi Bursa ofis fiyatları belli oldu. Lotus Office Bursa fiyat 650 bin TL'den başlıyor. Lotus Office fiyatları ofislerin büyüklüklerine göre değişiyor.

Sağlık Bakanlığı yönetmenliğine uygun olarak tasarlanan Lotus Ofis Bursa projesi özellikle doktor, estetisyen ve diş hekimleri tarafından tercih ediliyor. Bursa yeni ofis projeleri arasında yer alan Ruby Group Lotus Office Bursa'nın Nilüfer ilçesinde Nilüfer Metro İstasyonu’nun arkasında yer alıyor.

190 ofis ve 16 mağazadan oluşan projede 10 ayrı ofis tipi yer alıyor. Akıllı bina konseptine uygun tasarlanan projede ofislerin büyüklükleri 82 ila 252 metrekare arasında değişim gösteriyor. 

Lotus İş Merkezi Bursa ofis fiyatları ve Lotus Office Bursa fiyat listesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Lotus Office Bursa teslim tarihi için tıklayınız.
Lotus Office Bursa nerede ? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181