West Point Bursa nerede? İşte lokasyonu...
Cadde ve bahçe cepheli seçeneklerinin bulunacağı West Point Bursa nerede sorusunun cevabını sizler için araştırdık.

West Point Bursa nerede?
West Point Atış Yapı nerede sorusunun cevabı şu şekilde; Nilüfer Küçük Sanayi Sitesi'nin İzmir Yoluna cephe kısmında bulunan West Point Bursa lokasyon olarak Küçük Sanayi Sitesi Bursaray İstasyonu'nun karşısında yer alıyor.

West Point Bursa harita görseli;


Ticari proje olan West Point Bursa 1. etap 40 adet cadde dükkanından oluşacak. Atış Yapı imzası ile hayata geçirilecek olan West Point Atış Yapı Bursa 1. etap projesi cadde dükkanları büyüklükleri 75 metrekare ila 270 metrekare arasında değişecek. Toplam 3 etaptan oluşacak olan Atış Yapı West Point Bursa 1. etabın cadde dükkanlarından, 2. etabın Eat&Fun Center'dan ve 3. etabın ise rezidans dairelerden oluşması öngörülüyor.

West Point Bursa iletişim!
Web: www.atisyapi.com.tr

West Point Bursa cadde dükkanları fiyatları için tıklayınız
West Point Bursa teslim tarihi için tıklayınız

West Point Bursa nerede sorusunun cevabını sizler için derledik. Atış Yapı Küçük Sanayi projesi nerede ve Bursa Atış Yapı yeni projesi nerede ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181