2019 TOKİ başvuruları ne zaman Bursa!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen 2019 TOKİ başvuruları ne zaman Bursa detaylarını sizler için araştırdık.

2019 TOKİ başvuruları ne zaman Bursa detayları şu şekilde; Türkiye'nin dört bir yanında uygun fiyatlı konut üretimi yapan TOKİ Bursa başvuru tarihleri 2019 detayları henüz netlik kazanmadı.

Bursa’nın Orhaneli İlçesi Fevzipaşa Mahallesi’nde inşa edilecek olan TOKİ Bursa 2019 projesinin ihalesi 14 Şubat 2018 tarihinde yapıldı. 3 katlı bloklardan oluşacak olan Bursa Orhaneli TOKİ projesinde konutların 7’si 1+1, 53’ü 2+1 ve 88’i ise 3+1 planında inşa edilecek.

Gelenekten geleceğe varma arayışını benimseyen TOKİ, mimaride şehirlerimizin yöresel dokusunu ön plana çıkarmayı amaçlıyor. Projeyle yerleşim alanı parkı, peyzajı, oyun ve spor alanları ile nitelikli sosyal çevre imkânı sunan, aynı zamanda kente değer katacak yeni bir yaşam merkezine dönüşüyor.

2019 TOKİ başvuruları ne zaman Bursa sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSyfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Köşker 5 yıl önce

20 yıldır Bursa'da oturuyorum 2014 emekli oldum ama liradan kurtulmak istiyorum

Avatar
Selam 5 yıl önce

Selam bende TOKİ konutları kire öder kimi zaman başlıyor ve nereye baş vuralim ne zaman olacak.

Avatar
Dilek kaykil 5 yıl önce

Bursa'da ne zaman TOKİ baslayacak

Avatar
FAHRETTI SEN 05423139445 5 yıl önce

Selam Ben fahrettin sen1974den beri Bursada yaşıyorum Bağkur emeklisiyim TOKI BURSA daAylik kira öder gibi 1000tl taksitle ev sahibi olmak istiyorum.

Avatar
Hatice ozden 5 yıl önce

Bursa'da nereye baş vurarak biliriz

Avatar
Hatice ozden 5 yıl önce

Bursa'da nereye baş vurarak biliriz

Avatar
Hatice ozden 5 yıl önce

Bursa'da nereye baş vurarak biliriz

Avatar
Hatice ozden 5 yıl önce

Bursa'da nereye baş vurarak biliriz

Misafir Avatar
RAHMİ KUMBASAR 5 yıl önce @Hatice ozden

SELAM 2005DEN BERİ BURSADA IKAMET EDİYORUM KIRADA OTURUYORUM EMEKLİYİ TOKININ BURSADAKI YENİ PRÖJELERİNDEN BENDE FAYDALANMAK İSTİYORUM YİLDİRİMDA İKAMET EDİYORUM YİLDİRİM VEYA GÜRSÜ OSMANGAZİ BÖLGELERINDE 3+1 DAİRELERE BAŞVURMAK ISTIYORUM YARDİMCİ OLURSANIZ SEVINIRIM

Beğenmedim! (0)

banner182

banner181