Bursa Gemlik Cihatlı TOKİ kura sonuçları ne zaman belli olacak?
Bursa Gemlik Cihatlı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Ve Gelişim Projesi kapsamında inşa edilen Bursa Gemlik Cihatlı Toki kura sonuçları ne zaman belli olacak sorusunun yanıtını sizler için araştırdık.

Gemlik Cihatlı Toki kura sonuçları 2020 isim listesi açıklandı. Tıklayınız.

Bursa Gemlik Cihatlı Toki kura sonuçları ne zaman belli olacak sorusunun yanıtı şu şekilde;
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen ​Gemlik Cihatlı Toki çekilişi bugün yapılacak. Gemlik Cİhatlı Toki kura sonuçları isim listesi açıklandığında sayfamızda yer alacaktır.

Bursa Gemlik Cihatlı Toki başvurusu kabul edilenlerin kura listesi için tıklayınız.

Toplam 60 adet konutun kuralı satılacağı ​Gemlik Cihatlı Toki evleri başvurusu 15 Eylül 2020 - 23 Eylül 2020 tarihleri arasında yapıldı. 12 adet 2+1 ve 48 adet 3+1 konut için toplanacak olan Bursa Gemlik Toki başvurusu T.C. Ziraat Bankası AŞ. Tüm Şubeler tarafından kabul edildi.

Bursa Gemlik Cihatlı Toki kura sonuçları ne zaman belli olacak sorusunun detaylarını sizler için derledik. Bursa Cihatlı Toki çekiliş sonuçları 2020 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Gemlik Cihatlı Toki satış duyurusu için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181