Bursa kurasız TOKİ evleri Ocak 2020!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Bursa kurasız Toki evleri Ocak 2020 detaylarını sizler için araştırdık.

TOKİ tarafından açık satışa sunulan bu konutların satışları bulundukları ildeki T.C Ziraat Bankası ve Türkiye Halk Bankası aracılığı ile gerçekleştiriliyor. Her bir ilde bulunan konutların satışa sunulduğu tarihler değişiklik TOKİ'nin resmi sitesinde yayınlanıyor. 

Bursa kurasız Toki evleri Ocak 2020 detayları şu şekilde;

Bursa Orhaneli Toki
46 adet alt gelir grubu ve 49 adet orta gelir grubu konuttan kalan 28 konutun kurasız satışlarının devam ettiği Bursa Orhaneli Toki satışları 06 Ocak 2020 - 30 Haziran 2020 tarihleri arasında yapılacak. Bursa Orhaneli Fevzipaşa Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen bursa orhaneli toki evleri satış işlemleri TC. Ziraat Bankası AŞ. Orhaneli/Bursa tarafından yürütülecek.

Bursa toki satılık daireler 2020 listesi şu şekilde;


Bursa kurasız Toki evleri Ocak 2020 detaylarını sizler için derledik. Kurasız toki evleri bursa ve bursa toki açık satış ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181