Bursa Orhaneli TOKİ sözleşme imzalama tarihi 30 Eylül 2019'da sona erecek!
148 konuttan oluşan Bursa Orhaneli Toki sözleşme imzalama tarihi devam ediyor.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Toki Bursa Orhaneli projesinde dairelerin 7’si 1+1, 53’ü 2+1 ve 88’i ise 3+1 planında inşa edilecek.

Yükseklikleri zemin üstü 3 kat olarak inşa edilecek Bursa Orhaneli Toki sözleşme imzalama tarihi 19 Eylül 2019 tarihi itibariyle başladı.

Bursa’nın Orhaneli İlçesi Fevzipaşa Mahallesi’nde inşa edilecek olan bursa orhaneli toki evleri projesinde sözleşmeler 30 Eylül 2019 tarihine kadar imzalanmaya devam edecek. Bursa Orhaneli Toki projesinde sözleşmeler T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Bursa Orhaneli Şubesi’nde imzalanacak.

Bursa Orhaneli Toki sözleşme imzalama tarihi detayları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edeiblirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181