Bursa Orhangazi TOKİ 2019!
Bursa İli Orhangazi İlçesinde kapsamında inşa edilecek olan Bursa Orhangazi Toki 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Bursa Orhangazi Toki 2019 detayları şu şekilde;
292 konuttan oluşacak olan Bursa Orhangazi Toki ihalesi 26 Haziran 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak. Proje için çalışmalara ihale gerçekleştirilip sonuçlandıktan sonra başlanacak.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Bursa Orhangazi toki evleri projesi kapsamında 2 adet dükkan, 1 adet cami, altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapılacak. Bursa Orhangazi Toki ihalesinin yapılacağı yerin açık adresi belli olduğu zaman 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak.

Bursa Orhangazi Toki 2019 detaylarını sizler için derledik. Toki Bursa Orhangazi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181