Bursa Orhangazi TOKİ kura çekimi bugün yapılacak!

44 adet 2+1 alt gelir grubu konut için toplanacak olan Bursa Orhangazi Toki kura çekimi bugün yapılacak.

Bursa Orhangazi Toki kura çekimi detayları şu şekilde;

Bursa Orhangazi Toki kura çekilişi 4 Aralık 2020 tarihinde, Saat 11:00’da Bilkent Plaza A3 Blok 61 Nolu Ofis’te noter huzurunda seyircisiz olarak gerçekleştirilecek. Bursa Orhangazi Toki kura sonuçları isim listesi kura töreninden sonra yapılacak. Ayrıca kura çekilişi  Facebook, Twitter ve Youtube hesaplarımızdan canlı olarak yayınlanacak.

Bursa Orhangazi Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen Bursa Orhangazi Toki başvuruları 16 Kasım 2020 tarihi itibariyle başladı. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Bursa Orhangazi Toki evleri başvurusu 27 Kasım 2020 tarihinde sona erecek.

Toplam 44 adet konutun kuralı satılacağı Bursa Orhangazi Toki başvurusu TC. Ziraat Bankası AŞ. Sadece Temerküz Şube tarafından kabul edilecek.

Bursa Orhangazi Toki kura çekimi detaylarını sizler için derledik. Bursa Orhangazi Toki çekilişi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Bursa Orhangazi Toki fiyatları için tıklayınız.
Bursa Orhangazi Toki satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181