Bursa Orhangazi TOKİ sözleşme imzalama tarihi!

Bursa Orhangazi Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen Bursa Orhangazi Toki sözleşme imzalama tarihi detaylarını sizler için araştırdık.

Bursa Orhangazi Toki sözleşme imzalama tarihi detayları şu şekilde;

Toki Orhangazi sözleşme imzalama tarihi asil hak sahipleri için 9 Aralık 2020 - 18 Aralık 2020 tarihleri olarak belirlendi. Asil hak sahipleri sözleşme imzalama işlemlerini tamamladıktan sonra kalan konutlar için ise 23 Aralık 2020 - 25 Aralık 2020 tarihleri arasında imzalanacak. Sözleşmelerin imzalanacağı yer TC. Ziraat Bankası AŞ. Orhangazi/Bursa bankası olarak belirlendi.

Toplam 44 adet konutun kuralı satılacağı Bursa Orhangazi Toki başvuruları 16 Kasım 2020 tarihi itibariyle başladı. 44 adet 2+1 alt gelir grubu konut için toplanacak olan Bursa Orhangazi Toki evleri başvurusu 27 Kasım 2020 tarihinde sona erecek.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Bursa Orhangazi Toki başvurusu TC. Ziraat Bankası AŞ. Sadece Temerküz Şube tarafından kabul edilecek.

Bursa Orhangazi Toki sözleşme imzalama tarihi detaylarını sizler için derledik. Toki Bursa Orhangazi sözleşme imzalama tarihi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Bursa Orhangazi Toki kura tarihi için tıklayınız.
Bursa Orhangazi Toki fiyatları için tıklayınız.
Bursa Orhangazi Toki satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181