Bursa TOKİ Evleri!
Bursa TOKİ Evleri listesini sizler için derledik. Kentsel dönüşüm projeleri ile ön planda olan Bursa'da TOKİ projeleri de hayata geçirilmeye devam ediyor. İnşaatı devam eden TOKİ Bursa projelerinin bir taraftan da satışları sürüyor.

İşte Bursa TOKİ Evleri listesi

- Bursa Keles 2. etap TOKİ projesi kapsamında alt gelir grubu için 9 adet, orta gelir grubu için 5 adet konutun 12 Şubat 2018 - 29 Haziran 2018 tarihleri arasında kurasız satışı için başvurular başladı.
- TOKİ Bursa İznik projesi kapsamında 2+1 konut 39 adet ,3+1 konut 74 adet konutun kurasız satışı 29 Haziran 2018 tarihine kadar devam ediyor. 
- TOKİ Bursa Gemlik Cihatlı kentsel dönüşüm projesi çevçevesinde inşa edilen 224 adet konutun inşaat çalışmaları devam ediyor. Gemlik TOKİ için başvuru tarihi henüz netlik kazanmadı.

Bursa TOKİ Evleri ile ilgili gelişmeleri ve habeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181