Bursa TOKİ iletişim!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Bursa Toki iletişim detaylarını sizler için araştırdık.

67 il 140 projede toplam 50 bin sosyal konut üretecek olan Toki'nin Bursa projeleri hakkında bilgi almak isteyen kişiler bursa toki iletişim telefonları ve bursa toki'nin telefon numarası detaylarını merak ediyor. Bizde sizler için bu detayları araştırdık.

Bursa Toki iletişim detayları şu şekilde;
Dar ve orta gelir grubuna yönelik konut üretimi yapan başbakanlık toki telefon numarası için 444 8654 nolu telefon numarasını aramak gerekiyor.

TOKİ'nin merkez binası Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent - Çankaya / ANKARA adresinde yer alırken, hizmet binası Halkalı Atakent Mahallesi 221. Sok. No:5 (Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi karşısı) 34307 Halkalı - Küçükçekmece / İSTANBUL adresinde yer alıyor.

TOKİ telefon numarası Ankara: 0(312) 565 20 00
TOKİ telefon numarası İstanbul: 0(212) 495 40 40

Bursa Toki iletişim detaylarını sizler için derledik. toki bursa telefon ve toki bursa telefon numarası ile ilgili gelişmeler ve haberler için sitemizi takip edebilirsiniz.

Toki 50 bin konut Bursa detayları için tıklayınız.
Toki 50 bin konut başvurusu nereye yapılır sorusunun detayları için tıklayınız.
Toki 50 bin konut başvuru şartları için tıklayınız.
Toki 50 konut başvuru nasıl yapılır sorusunun detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yasemin 5 yıl önce

Merhaba toki evleri acaba hazır mi şu anda yani çekiliş yapıldıktan sonra eğer çıkarsa hemen gidip yerlesebiliyomuyuz yoksa belli bi süre sonra mi giriliyo evlere

Avatar
Yetti 3 yıl önce

Temmuz ayinda kurada babamın ismi çıktı ama herhangi bir bilgi verilmedi ne olacak nasil olacak bilmiyoruz başladımı bilgi verilirse memnun oluruz

banner182

banner181