Bursa TOKİ konut satışları Ocak 2019!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Bursa TOKİ konut satışları Ocak 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Bursa TOKİ konut satışları Ocak 2019 detayları şu şekilde;
Bursa TOKİ 2019 satışları kapsamında 8 konut kurasız satışa çıkacak. Bursa İznik Selçuk Mahallesi Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen Bursa TOKİ satışları 30 Ocak 2019 - 28 Haziran 2019 tarihleri arasında yapılacak.

5 adet 2+1 ve 3 adet 3+1 konutun kurasız satışa sunulacağı Bursa İznik TOKİ satış işlemleri TC. Ziraat Bankası AŞ. Tüm Şubeler tarafından yürütülecek.

TOKİ tarafından Bursa İznik Selçuk Mahallesi TOKİ konutları için yapılan açıklama şu şekilde; “Konut satın almak için başvuruda bulunan kişilerin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı bağımsız bir konutun bulunmaması, daha önce Toplu Konut İdaresince satılmış bir gayrimenkule sahip olmamış ve daha önce Toplu Konut İdaresinden kredi almamış olmaları” şartları kaldırılmıştır.

Bursa İznik TOKİ Evleri satış duyurusu için tıklayınız.
İznik Selçuk TOKİ fiyatları için tıklayınız.

Bursa TOKİ konut satışları Ocak 2019 detaylarını sizler için derledik. Bursa TOKİ projeleri 2019 ve Bursa TOKİ başvuru 2019 satılık ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181