Bursa TOKİ satılık daire!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Bursa TOKİ satılık daire detaylarını sizler için araştırdık.

Bursa TOKİ satılık daire listesi şu şekilde; 

Cihatlı Mahallesi'nde yapılan projede 1.Etap kapsamında yer alan 158 adet 2+1 konut için başvuru alınıyor. Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı'da yapımına başlanan ve başvuruların 12 Eylül 2018 tarihinde başlayan Gemlik TOKİ başvuru tarihi 22 Eylül 2018 tarihine kadar devam edecek. Gemlik TOKİ detaylı bilgi için tıklayınız.

43 adet 2+1 ve 76 adet 3+1 dairenin bulunduğu İznik TOKİ Evleri'nde konut satışları 11 Temmuz 2018 - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak. 52 konutun bulunduğu projede rojede yer alan konutların satışları TC. Ziraat Bankası AŞ. İznik/Bursa şubesi tarafından yapılacak. İznik TOKİ detaylı bilgi için tıklayınız.

Bursa TOKİ satılık daire ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181