Gemlik Belediyesi TOKİ sorgulama!
Bursa Gemlik Cihatlı'da inşa edilen ​Gemlik Belediyesi TOKİ sorgulama ile ilgili detayları sizler için araştırdık.

Gemlik Belediyesi TOKİ sorgulama için tıklayınız.

Gemlik toplu konut projesinde yapımı tamamlanan 1. etapta daireler; başvuruların daire adedinden yüksek olması sebebi ile kura ile belirlenerek sahiplerine teslim edilecek. Gemlik toki evlerinde son olarak geçtiğimiz Mayıs ayında 3. etabın temel atma töreni gerçekleştirilmişti.

Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı'da yapımına başlanan projede 1.Etap kapsamında yer alan 158 adet 2+1 konut için başvuru alınacak. Başvurularda aranan şartları taşıyanlara konut tahsisi yapılacak. 12 Eylül 2018 tarihinde başlayan Gemlik Belediyesi Sosyal Konut başvuruları 22 Eylül 2018 tarihine kadar devam edecek. 

Sosyal Konut Tahsisi için başvuru formları eksiksiz doldurularak kimlik fotokopisi ile birlikte Gemlik Belediyesi'ne teslim edilecek. Başvurunuzun onaylanıp onaylanmadığını Gemlik Belediyesi TOKİ sorgulama yaparak öğrenebilirsiniz.

Gemlik Belediyesi Sosyal Konut başvuru formu için tıklayınız.
Gemlik TOKİ başvuru şartları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nur 5 yıl önce

Hem dar gelirli olsun hemde peşin para 120 bin nasıl olacak bilen söylesin

Avatar
Nurcan 5 yıl önce

Hem dar gelirli olsun hemde peşin para 120 bin nasıl olacak bilen söylesin

banner182

banner181