İznik Osmanlı Evleri kayıtları ne zaman?
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından İznik'in Selçuklu Mahallesi'nde hayata geçirilen İznik Osmanlı Evleri projesininin kayırları kaba inşaatların bitiminden sonra başlıyor.

İznik'de TOKİ tarafından hayata geçirilen İznik Osman Evleri projesi 4 medeniyete ev sahipliği yapıyor. Osmanlı köyünü ve Osmanlı mimarisini yansıtan İznik Osman Evleri projesi 23 bin metrekarelik alanda inşa ediliyor. 165 konut bulunan projede 2 ve 3 katlı ve 25 blok olarak yükseliyor. Konut cephelerinde Türk mimarisine uygun ahşap korkuluklar ve alaturka kiremit çatı kaplamaları olan İznik Osmanlı Evleri'nde konutlar 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanıyor. Dar ve orta gelirliler için konut üreten TOKİ'nin İznik Osmanlı Evleri projesinde 1 adet 120 kişilik cami ve 4 adet dükkan da bulunuyor.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181