Orhangazi'de 3 TOKİ projesi için çalışmalar başladı!
Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, TOKİ İstanbul İmar Planlama ve Kentsel Yenileme Dairesi Başkanı Uğur İnan'ı TOKİ'nin İstanbul'daki merkezinde ziyaret etti. Başkan Çağlayan, TOKİ'de Orhangazi Merkez, Çakırlı ve Sölöz'de planlanan TOKİ Konut Projeleri ile ilgili daire başkanı Uğur İnan ile yaptığı görüşmede hazırlanan dosyaları teslim etti. Ön çalışma yapıldıktan sonra konut projeleri için yeniden bir araya gelecek. TOKİ projelere onay verince uygulama başlayacak.

3 FARKLI PROJE
Başkan Yardımcısı Tarık Erdem ile birlikte TOKİ'nin İstanbul Merkezini ziyaret eden Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, 3 farklı TOKİ projesi için girişimlere başladıklarını belirterek, "Orhangazi Merkez, Çakırlı Mahallesi ve Yeniköy Mahalleleri için 3 yeni proje planlıyoruz. Bu projeler ile ilgili dosyalarımızı hazırlayıp TOKİ'ye sunduk. TOKI'nin projeler ile ilgili dosyaları incelemesinin ardından süreç başlamış olacak ve projelerin onayı ile birlikte hızlı bir şekilde çalışmalara başlayacağız" dedi. 

Yeni Marmara Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181