Orhangazi TOKİ 4. etap konutları hak sahiplerine teslim edildi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Orhangazi Belediyesi İş Birliği tarafından başlatılan 32 blok ve 292 konuttan oluşan TOKİ 4. Etap inşaatı tamamlanarak bugün hak sahiplerine anahtar teslimi yapıldı.

TOKİ Orhangazi’de Hamzalı yolu üzerinde yapımını tamamlanan 292 adet konut projesini tamamlayarak bugün hak sahiplerine teslim etti. Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Orhangazi Ak Parti İlçe Başkanı Gökhan Ulusu ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Çetin İnci konut sahipleri vatandaşlara anahtarlarını teslim ederek hayırlı olsun dileklerinle bulundu.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “ İlçemiz Hamzalı yolu üzerinde TOKİ 4.etap konutları tamamlanarak bugün hak sahiplerine anahtarlarını teslim ettik. Bugün 26 vatandaşımızın anahtar teslimi yapılacaktır. 8 Mart’tan itibaren başlayan anahtar teslimleri 23 Mart’a kadar tamamlanacaktır. 32 Blok’tan oluşan ve 292 konutlarımızın bütün altyapısı ve üst yapısı tamamlanmıştır. Bugün TOKİ’den ev alan vatandaşlarımızın sevinçlerine ortak olduk.  Ev sahipleri tüm vatandaşlarımıza Rabbim Rahatlıkla oturmalarını nasip etsin, Allah Devletimizin eksikliğini vermesin. Allah Devletimize, milletimize sağlık ve huzur vermesini diliyorum” dedi.

Orhangazi Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181