TOKİ başvuru yerleri Bursa!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen TOKİ başvuru yerleri Bursa detaylarını sizler için araştırdık.

Türkiye'nin birçok yerinde konut üreten TOKİ konut satışı yaparken her proje için ayrı ayrı belirttiği tarihlerde başvuru topluyor. TOKİ'nin tüm satışlarında başvurular ilgili bankaya, satış duyurularında ilan edilen süreler içerisinde yapılabiliyor. TOKİ başvuru sırasında başvuru formu ve gerekli bazı evraklar isteniyor.


TOKİ başvuru yerleri Bursa listesi şu şekilde;

43 adet 2+1 ve 76 adet 3+1 dairenin bulunduğu İznik TOKİ Evleri'nde konut satışları 11 Temmuz 2018 - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak. 52 konutun bulunduğu projede rojede yer alan konutların satışları TC. Ziraat Bankası AŞ. İznik/Bursa şubesi tarafından yapılacak. İznik TOKİ detaylı bilgi için tıklayınız.

Karalarda Sevim yıldız kampüsün kuzeyinde 111 ada 105 parsel de yapılması planlanan İnegöl Belediyesi TOKİ Evleri 3. etap projesi için Ekim ayının sonuna kadar talep toplanacak. Talep topla süresince vatandaşların İnegöl Belediyesi Çözüm merkezine giderek 2018 yılı Toplu Konut Talebinin Belirlenmesine Yönelik Anket formunu doldurmaları gerekecek. İnegöl Belediyesi TOKİ Evleri detaylı bilgi için tıklayınız.

Bursa TOKİ satılık daire ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181