TOKİ Bursa Kestel Yenimahalle projesi 2021!

Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan Toki imzası taşıyan Toki Bursa Kestel Yenimahalle projesi 2021 detaylarını sizler için araştırdık.

Toki Bursa Kestel Yenimahalle projesi 2021 detayları şu şekilde;

Bursa İli Kestel İlçesi Yenimahalle Mahallesi'nde inşa edilecek olan Bursa Kestel Yenimahalle Toki projesinin ihalesi 6 Aralık 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak. 

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Bursa Kestel Yenimahalle Toki ihalesi e-ihale yöntemi ile gerçekleştirilecek. Uygun fiyatlı konutların yer alacağı Bursa Kestel Yenimahalle Toki evleri 2021 projesi için çalışmalara ihale gerçekleştirilip sonuçlandıktan sonra başlanacak.

251 konuttan oluşacak olan Toki Bursa Kestel Yenimahalle 2021 projesi kapsamında 1 adet ticaret merkezi, altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapılacak. 

Toki Bursa Kestel Yenimahalle projesi 2021 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nihal erdem 2 yıl önce

Bu yapılacak olan bursa kestel projesi 251 konut ne zaman kuraya sunulacak

Avatar
Zeynep bülgen 2 yıl önce

Bursa kestel sözleşmesi ne zaman yapılacak

Avatar
B un 2 yıl önce

Brsa kestel toklerin insati nzaman baslayaca

Avatar
Glhn 2 yıl önce

2 yıl olucak noterde adım kazananlar arasında çıkalı sevindik ev sahibi olucaz diye ama 2 yıldır bir arpa boyu kadar yol kat edilmedi ne zaman arıyorsak olumsuz cevap daha yeri belli olmadı daha temeli atılmadı sözleşme teslim ne zaman olucak belli değil yani sanki boşuna sevinmişiz gibi geliyor artık bana inşAllah biz hayattayken yapılır

Avatar
Ufuk 2 yıl önce

Konutlar nezman yapilcak arkadaslar kimse bi bilgi vermiyor gursu ikinci cekilis oldu kestelde daha ihale verilmems 6 aralikta yaziyor baska bilgi yok

Avatar
Muhammet yalçınkaya 2 yıl önce

Ne zaman kestel toki başlıcak çok uzun süredir bekliyoz gerekli birimler işgilense seviniriZ

banner182

banner181