TOKİ Bursa Nilüfer Emekli Konutları başvuruları başlıyor!
TOKİ tarafından Bursa Nilüfer İrfaniye'de “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında inşa edilecek olan konutlar için başvurular 9 Aralık'ta başlıyor. 30 Aralık'a kadar devam edecek başvuru süresince T. Halk Bankası A.Ş.’nin Bursa İlinde bulunan yetkili Şubeleri aracılığı ile başvuru yapılabilecek.

2+1 daire tipi ile inşa edilecek projede nitelikli 1.200 konut bulunuyor.

Konutların başvurusu toplandıktan sonra ihalesi yapılacak ve satış fiyatı belirlenecek. Sonrasında ise başvuru sahipleri arasında ileri tarihte belirtilecek Hak Sahibi Belirleme kurası çekilecek.

Kurada belirlenen hak sahiplerine konutlar, başvuru bedeli düşüldükten sonra kalan tutar %12 peşinat bedeli için 180 ay vade, %20 peşinat bedeli için 240 ay vade ile taksitlendirilecek ve peşinat sözleşme imzalama aşamasında ödenecek.

Taksit ödemeleri, konut teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacaktır. TOKİ tarafından projenin yeterli talebin oluşmaması veya mücbir sebepler nedeniyle projenin gerçekleştirilememesi halinde, başvuru bedeli belirlenecek geri ödeme takvimi çerçevesinde en
kısa sürede faizsiz bir şekilde iade edilecektir.

Başvuru Şartları için tıklayınız.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181