TOKİ Bursa Orhaneli'ye 700 konut inşa edecek!
Orhaneli'nde TOKİ tarafından toplam 3 etap halinde ve yaklaşık 700 konuttan oluşacak toplu konut inşa edilecek.

TOPLU KONUT SEVİNCİ
Orhaneli ilçesine TOKİ tarafından toplu konut inşa edilecek. Orhaneli Belediyesi ve TOKİ tarafından 2 yıldır devam eden çalışmaların sonuna gelindi. Fevzipaşâ Mahallesi'nde yapılacak ve ilk etapta 19 blok ve 148 daireden oluşacak konutların yapımı için 8 Şubat tarihinde ihaleye çıkılacak. AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun'un ile birlikte konut alanında incelemelerde bulunan Orhaneli Belediye Başkam İrfan Tathoğlu, projede sona gelindiğini belirtti. Toplam 3 etap halinde ve yaklaşık 700 konuttan oluşacak proje ile ilgili bilgi veren Başkan Tathoğlu, 'Vatandaşlarımızın taleplerini toplamıştık. İhaleye 8 Şubatta çıkılacak. Orhaneli adına çok mutluyuz" diye konuştu.

Tathoğlu, "Vatandaşlarımız en geç 1 yıl içerisinde ev sahibi olacak. Anahtarlarım teslim edeceğiz" dedi. Projede açık ve kapalı otopark, oyun parkları, cami, alışveriş merkezleri bulunacağı açıklandı.

Hürriyet Bursa Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181