TOKİ'den İznik'e 25 bloklu Osmanlı Evleri!
İznik Osmanlı Evleri son durum için tıklayınız.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, İznik Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yıldırım,Fen işleri Müdürü İsmail Acar ile birlikte Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen Osmanlı evlerini ziyaret ettiler.

TOKi yetkilileri ile görüşen Başkanı Osman Sargın yaptığı açıklama da " 21 Ocak 2016 tarihinde yapılan ihale kapsamında; “165 konut, 1 cami ve 4 dükkân inşaatı ile altyapı ve çevre düzenleme inşası devam ediyor. Selçuk Mahallesinde inşası devam eden 165 konutluk projede geleneksel Osmanlı ve Selçuklu mimarisi olarak tasarlanan projede araç yolları sınırlandırılarak ulaşım, ağırlıklı olarak yaya öncelikli olacak şekilde ele alındı. Cami merkeze konumlandırılırken, ticari alanlar da konutların zemin katlarında tasarlandı. Kaba inşatların bitiminden sonra TOKİ müracaatları başlayacak " dedi.

Kayıtlar Kaba İnşaatların Bitmesi İle Başlayacak

Kaba inşaat olarak 11 blok yapıldığı ve 14 blok'un daha yapılacağını belirten TOKİ Firma yetkilisi Cemal Tartar ise " 2017 yılı içersisinde kayıtların başlayacağını, taleplerin çok olması halinde kuraya tabii tutulacağını belirtti".

İznik Belediyesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181