TOKİ Orhangazi ön talep başvuruları 25 Haziran'da başlıyor!
Orhangazi’de yeni TOKİ projesi hayata geçiriliyor. Orhangazi Belediyesi’nin girişimleri ile Olukdere Mevkiindeki 63 bin m2 alan üzerinde inşa edilecek olan 4.Etap TOKİ konut projeleri için Orhangazi genelinde ön talepler Pazartesi gününden itibaren başlıyor.

Pazartesi günü ön talepler alınmaya başlayacak
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından Orhangazi’de Olukdere Mevkiinde inşa edilecek olan 240 adet TOKİ konutları ile ilgili olarak 25 Haziran Pazartesi gününden itibaren ön talepler alınacak.

2 tip konut inşa edilecek
Olukdere mevkiine Orhangazi’nin 4.etap TOKİ projesi olarak hayata geçirilmesi planlanan TOKİ konutları iki tip olarak inşa edilecek. 240 konutun 80 adedi 3+1 118 m2 olarak, 160 adedi ise 2+1 91 m2 olarak inşa edilecek. TOKİ’nin yapacağı konutlardan 2+1 konutlar da iki tip olarak inşa edilecek. İlk tip 84 m2, ikinci tip ise 91 m2 olarak yapılacak.

31 Temmuz son tarih
25 Temmuz Pazarteis günü başlayacak olan ön talepler 31 Temmuz tarihinde tamamlanacak. Ön taleplerde ise 3+1 konutlar için 6 bin TL, 2+1 konutlar için ise 4 bin TL ön ödemenin de Ziraat Bankası Şubesine yapılması gerekiyor.

Sosyal Donatı alanları da yer alacak
Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, TOKİ 4.Etap Konutlarının Olukdere Mevkinde 63 bin m2 alana inşa edileceğini belirterek, inşaat alanımız yaklaşık 35 bin m2 olacak. Bunun yanı sıra 2 bin 200 m2 otopark alanı, 1565 m2 Ana Okulu, 2 bin 200 m2 Sağlık Tesis Alanının, 131 m2 cami alanı, 735 m2 de ticaret alanının konut projeleri kapsamında yer alacağını belirtti.

Orhangazi Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
rukıye oncul 6 yıl önce

tokı basvusurusunda sartlar nelerdır calısan sartmıdır yada para yatırıldıgında olumsuz oldugunda para gerı ıdae edlılıcekmıdır ve kura olarakmı ceklıcektır sartlar nelerdır kısacası yardımcı olursanız sevınırım

Avatar
Ahmet Şenol 6 yıl önce

Orhangazi olukdere 4. etap toki başvuruları sorası kuralar ne zaman çekilecek? kurada çıkmayanlara başvuru ödemeleri ne zaman geri ödenecek? tşklr

banner182

banner181