TOKİ’den Bursa İznik’e 165 konut!
Dar ve orta gelirli vatandaşların nitelikli konut ihtiyacını karşılayan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Bursa’nın İznik ilçesinde yeni bir projeye imza atacak.

TOKİ tarafından açık ihale usulü yapılacak “Bursa İli İznik İlçesi Selçuk Mahallesi 165 Adet Konut, 1 Adet Camii ve 4 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi” konvansiyel kalıp sistemiyle inşa edilecek. İşin ihalesi 21 Ocak 2016 saat 14:00’da TOKİ’nin Halkalı’daki hizmet binasında gerçekleştirilecek. Sözleşme imzalandıktan sonra 10 gün içinde yer teslimi yapılacak proje, 550 gün içerisinde tamamlanması gerekiyor.

İHALE DETAYLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.

TOKİ, AYNI GÜN 3 FARKLI PROJENİN İHALESİNE İMZA ATACAK
TOKİ tarafından 21 Ocak 2016 tarihinde saat 11:00’da “Farklı yerlerde yapılacak olan konut, sosyal donatı ve eğitim yapıları yerleşim alanları ile kentsel tasarım uygulama projeleri 8. Paket danışmanlık hizmet alımı işi (II. Oturum)”, saat 11:30’da Türkiye genelinde yapılacak “50 adet projenin çevresel etki değerlendirmelerinin yapılarak proje tanıtım dosyalarının hazırlanması hizmet alım işi hizmet alımı”, saat 14:30’da “Hatay İli Samandağ İlçesi Meydan Jandarma Karakol Komutanlığı Karakol Binası, Nizamiye, 4 Araçlık Garaj ve 2 Adet Kule İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi” ihalesi düzenlenecek.

Türkiye genelinde yapılacak 50 projenin tanıtım dosyasının hazırlanması işi 1 yıl sürecek. Açık ihale usulü gerçekleştirilecek işin detaylarını görmek için tıklayın.
 
Hürriyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181