Başkan Edebali, 152 Evler ve Beyazıt mahallelerindeki kentsel dönüşümü anlattı!
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Beyazıt Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşların kentsel dönüşüm ile ilgili sorularını cevaplandıran Başkan Edebali, ilçeyi geleceğe hazırlayacak en önemli dönüşüm hamlelerinden birisinin 152 Evler ve Beyazıt Mahallelerinde hayata geçirileceğini söyledi. Uygulama imar plan taslakları ve avan proje çalışmalarının devam ettiğini aktaran Başkan Edebali, “Proje kapsamında 196 bin 200 metrekare alanda yapılacak uygulamalarla birlikte mevcut 935 bina ve 212 iş yerinin bulunduğu bölgede depreme dayanıklı, ideal şehir yaşamına uygun yapılar yükselecek” dedi.

‘DEDİKODULARA İTİBAR ETMEYİN’
Projenin bölgede yaşayan 9 bin 262 vatandaşın yaşam standartlarını yükselteceğini de vurgulayan Başkan Edebali, plansız yapılaşmanın oluşturduğu estetikten yoksun görüntünün yerini modern ve güvenli konutların alacağını söyledi. Proje kapsamında Karaamca ve Deveciler sokakların dahil olduğu 750 metrelik güzergâhın trafiğe kapatılarak yayalaştırılacağını da dile getiren Başkan Edebali, “Beyazıt ve 152 Evler mahallerimizin yanı sıra ilçemizin farkı noktalarında yürütülen dönüşüm projelerinin uygulayıcısı ve teminatı belediyemizdir. Ortak akılla hazırladığımız projelerimizin temel felsefesi kimsenin mağdur olmamasını ve insanların aynı bölgede güvenli ve modern konutlarda ikamet etmelerini sağlamak. Dolayısı ile hemşerilerimiz, oluşan bilgi kirliliğine ve dedikodulara itibar etmeyerek, Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezimize ya da belediye hizmet binamıza gelerek yetkililerden bilgi alabilirler” diye konuştu.

VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR
Projeden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise, “Kentsel dönüşüm ile ilgili ortaya farkı dedikodular ortaya atılıyor. En doğru bilgileri birinci ağızdan aldık. Başkanımızın ve belediyemizin teminatı bizim için her şeyden önemli. Başkanımızın ilgisi ve desteği içimizi rahattı diyerek Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’ye teşekkür ettiler.

Yıldırım Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181