Bursa Esenevler'de kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak?
Yıldırımın yüzde 33'lük bölümünü dönüştürecek olan Yıldırım Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Bursa Esenevler'de kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Bursa Esenevler'de kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak sorusunun detayları şu şekilde; Hak sahipleri için bilgilendirme toplantılarının yapıldığı Bursa Yıldırım Esenevler kentsel dönüşüm uzalaşma görüşmeleri devam ediyor. Uzlaşma görüşmelerinin hızla devam ettiği projede uzlaşmalar yüzde 80 oranında tamamlandığı zaman inşaat çalışmaları başlayacak.

90 bin 100 metrekarelik kentsel dönüşüm alanına sahip olan Bursa Yıldırım Esenevler kentsel dönüşüm projesi Türkmenbaşı Caddesi, Elmas Sokak, Konuk Sokak, Etiler Sokak arasındaki bölgede yer alıyor. Bursa Esenevler kentsel dönüşüm projesi ile güvenli ve sağlıklı yaşam alanları oluşturulacak.

9.49 hektar alanda inşası planlanan Malhun Hatun Esenevler kentsel dönüşüm projesine Banisi Osman Bey’in eşi ve Bursa’nın kapılarını Osmanlı’ya açan Orhan Gazi’nin Annesi Malhun Hatun’un ismi verildi. Malhun Hatun Esenevler kentsel dönüşüm projesi tamamlandığında 135 bin 935 metrekare konut alanı, 13 bin 181 metrekare ticaret alanı ve toplam bin 426 adet konut yer alacak.

Bursa Esenevler'de kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak sorusunun detayları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlkSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181