Bursa Vatan Mahallesi kentsel dönüşüm projesi son durum! Ağustos 2018
175 bin 600 metrekarelik 1. etap ve 178 bin metrekarelik 2. etaptan oluşacak olan Bursa Vatan Mahallesi kentsel dönüşüm projesi son durum bilgisi belli oldu.

Bursa Vatan Mahallesi kentsel dönüşüm projesi son durum bilgisi şu şekilde; Projenin çalışmalarının ve hak sahipliği hak edişleri çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, hak sahipleriyle uzlaşma görüşmelerine 4 Ağustos Cumartesi günü Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi’nde başlayacak. 3 bin 821 yeni konutun yanında 35 bin 126 metrekare ticari alanın da yer alacağı Vatan Mahallesi kentsel dönüşüm projesi 34 hektarlık alanda 2 etaptan meydana gelecek.

371 bin 600 metrekarelik alanda yer alan mevcut 2 bin 305 konut dönüşerek yenilenecek. Yeni ticaret alanları, bisiklet yolları ve yeşil alanlar gibi geniş sosyal yaşam alanlarının bulunacağı Vatan Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin yanı sıra inşa edilecek olan Çelebi Mehmed Gençlik Merkezi, eğlence salonlarından kütüphaneye, seminer ve sinema salonlarından atölyelere gençlerimizin tüm beklentilerin karşılık verirken bölgeye değer katacak. 

Bursa Vatan Mahallesi kentsel dönüşüm projesi son durum bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dursun deniz 5 yıl önce

Vatan mahallesindeki evler ne zaman tahliye olucak

Avatar
Dursun deniz 5 yıl önce

Vatan mahallesindeki evler ne zaman tahliye olucak

banner182

banner181