Bursa Yiğitler Mahallesi kentsel dönüşüm projesi!
Yıldırım Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bursa Yiğitler Mahallesi kentsel dönüşüm projesi detaylarını sizler için araştırdık.

Yıldırımın yüzde 33'lük bölümünü dönüştürecek olan Yıldırım Belediyesi Bursa Yiğitler Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için çalışmalarına devam ediyor. Yiğitler Mahalesi'nde hayata geçirilecek olan Yıldırım Belediyesi Yiğitler kentsel dönüşüm için planlama yapılırken, öncelikle mevcut durum tespit çalışmaları yapıldı.

305 bin 600 metrekarelik alanda uygulanacak olan Bursa Yiğitler Mahallesi kentsel dönüşüm projesi Ankara Yolu Caddesi, Türkmenbaşı Caddesi, Bayraktar Caddesi arasındaki bölgede yer alacak.

Yıldırım Yiğitler Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için bölgedeki konut sayısı, mülk sahiplerinin sayısı, konutların ruhsat durumları, ticari alanların sayısı, ailelerin yapısı ve gelir durumu, suç oranları, sosyal problemler analiz edildi. Daha sonra konusunda uzman birçok mühendislik alanın gerçekleştirdiği uzun çalışmalar sonucunda Yiğitler Mahallesi’nde ilan edilen kentsel gelişim alanındaki planları tamamladı.

Hilal MİSİRLİ / emlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181