Ortabağlar Güllük kentsel dönüşüm!
216 bin 200 metrekarelik alanda uygulanacak olan Ortabağlar Güllük kentsel dönüşüm detaylarını sizler için araştırdık.

Yıldırım Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ortabağlar Güllük kentsel dönüşüm projesinde 235 bin 520 metrekarelik alanda konutlar, 52 bin 450 metrekarelik kısımda ise ticari alanlar yer alacak. İmar plan taslağı, kentsel tasarım projesi ve mimari avan proje çalışmaları tamamlanan Bursa Mimarsinan kentsel dönüşüm projesi Prof. Tezok Caddesi. – Osmanbey Caddesi – Mimarsinan Caddesi. – Kıbrıs Caddesi arasındaki bölgede yer alıyor.

Yıldırımın yüzde 33'lük bölümünü dönüştürecek olan Yıldırım Belediyesi Ortabağlar Güllük Mimarsinan Mahallelerini de kentsel dönüşüm kapsamına dahip etti. 475 bin 732 metrekarelik alanda yer alan mevcut yapıların yerinde modern bir şehrin izlerinin yükseşeceği Bursa Yıldırım Mimarsinan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor.

Ortabağlar Güllük kentsel dönüşüm ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181