Teferrüç Mahallesi kentsel dönüşüm görseller!
54 bin 500 metrekarelik proje alanında hayata geçirilen Teferrüç mahallesi kentsel dönüşüm görseller sizler için araştırdık.

Yıldırım Belediyesi tarafından Yıldırım'ın kaderini değiştirmek amacıyla hayata geçirilen Teferrüç mahallesi kentsel dönüşüm görseller belli oldu. Teferrüç mahallesi kentsel dönüşüm görüntüleri için tıklayınız.

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde Teferrüç mahallesinde konumlandırılan Teferrüç mahallesi kentsel dönüşüm projesi  2 etap olarak inşa edilecek. Teferrüç Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 33 bin 678 metrekarelik bölümünü oluşturan 1. etap dönüşüm projesi tamamlandığında bölgedeki 134 konutta yaşayan 2 bin 156 vatandaş yeni konutlara sahip olacak. 344 adet konutun yer alacağı projede 1. etapta ayrıca 17 bin 370 metrekarelik alanda turizm ve rekreasyon bölgeleri de yer alacak. 

Teferrüç mahallesi kentsel dönüşüm görseller ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181