Yıldırım'a kentsel dönüşüm merkezi!
Kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilçenin yüzde 33'ünü yeniden planlayarak, Yıldırım'ı modern şehir kimliğine kavuşturmayı amaçlayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Başkan Edebali, "Kentsel dönüşümün proje aşamasında ayrıntılı sosyal doku analizleri, anket ve görüşme içerikli saha araştırmaları ile dönüşümün sosyal ve ekonomik yapıya etkilerini inceliyoruz. Tamamlanan aşamaların ardından projenin gerçekleşeceği mahalle sakinlerini merkezimize davet ederek akıllarındaki tüm soru işaretlerini giderecek ve kentsel dönüşümde en önemli aşama olan vatandaş desteğini alacağız" dedi.

5 bin metrekare kapalı alanda inşa edilen Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi'ndeki çalışmalar son aşamaya geldi. Merkezde dev ekranlı konferans salonu, dönüşüm projelerinin hazırlandığı kentsel tasarım birimi, AR-GE birimi, toplantı salonu ve kalite yönetim temsilciliği bulunuyor.

Sabah Bursa Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181