Yıldırım kentsel dönüşüm projeleri bakanlık tarafından onaylandı!
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali twitter hesabı üzerinden verdiği haber ile Arabayatağı, Ulus, Mevlana, Hacivat, Yavuzselim ve Çınarönü mahalleri kentsel dönüşüm projelerinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandığını müjdeledi.

150 bin kişinin yaşadığı alanda planlama aşamasında çok titiz davrandıklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali geleceğin şehrini inşa ettiklerini vurguladı.


55 hertarlık alanda gerçekleştirilecek olan ve 4 bin konutun yer alacağı Bursa Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm Projesinin tüm detayları için tıklayınız

Arabayatağı Kentsel Dönüşüm Projesi, Hacivat Kentsel Dönüşüm projesi, Yavuzselim ve Çınarönü Kentsel dönüşüm projelerinin tüm detayları için tıklayınız

Tuğba GÜLTEN /EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181