Çanakkale Sosyal Konutlar sahipleri ile yenileme projesi için görüşmeler devam ediyor!

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Sosyal Konutlar bölgesinde yapılması planlanan kentsel yenileme projesi kapsamında hak sahipleri gerçekleştirdiği bilgilendirme toplantılarına devam ediyor. 

Çataltepeliler Derneği’nde 16 Temmuz 2021 Cuma günü gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Özkan Vural, birim müdürleri ile Sosyal Konutlar sakinleri katıldı. 

Toplantıda Sosyal Konutlar projesi sürecinin gelişimi ve gelinen son durum hakkında bilgilendirmede bulunan Başkan Gökhan, konut sahiplerinden gelen talep ve önerileri not alarak sorularını yanıtladı. 

Sosyal Konutlarda gerçekleştirilecek olan kentsel yenileme projesi kapsamında konut sahiplerinin haklarını korumak amacı ile mücadele ettiklerini ifade eden Başkan Gökhan, bölgede gerçekleştirilmesi planlanan kentsel yenileme çalışmasının bir an önce gerçekleştirilebilmesi için de belediye ekiplerinin yoğun çaba harcadığını belirtti.

Çanakkale Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181