Çanakkale İsmetpaşa Mahallesi kentsel dönüşüm tapuları 15 Mayıs'ta teslim edilecek!
Kent gelişimimize paralel olarak, mevcut yerleşim alanlarımızın da yenilenmesi, daha nitelikli ve konforlu kentsel yaşam alanları yaratılması amacıyla İsmetpaşa Mahallesinde ‘’Eski Küçük Sanayi Alanı’’ içerisinde 1366 ada 7 parselde bulunan projenin tapuları hak sahipleri ile buluşturulacak.

Çanakkale Belediyesi tarafından söz konusu alanda yapılan uygulama imar planı revizyonu ve parselasyon işlemlerinin ardından hak sahipleri ile hissedar haline gelinen taşınmaz üzerinde yapılması düşünülen proje, katılımcı bir anlayışla yarışma yolu ve oylama sistemi ile hep birlikte belirlenmiştir. Projenin belirlenmesinin ardından hak sahipleri ile birebir görüşmeler neticesinde sözleşme imzalanarak ihale aşamasına geçilmiştir.

Yapımı tamamlanan projede hak sahiplerine yönelik gerçekleştirilecek “Tapu Teslim Töreni” 15.05.2018 Salı günü saat 12.30’da İsmetpaşa Mah. Demircioğlu Caddesi No:130’da bulunan Premium evleri önünde gerçekleştirilecek olup kentlilerimizin de katılımlarını bekleriz.

Çanakkale Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181