House'n Garden Selection örnek daire!
Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen House'n Garden Selection örnek daire görselleri henüz netleşmedi.

Çanakkale yeni konut projeleri arasında bulunan House'n Garden Selection örnek daire görselleri belli olduğunda www.emlaksayfasi.com.tr adresinde yer alacaktır. Mim İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 30 daire yer alıyor. 2+1 ve 3+1 dairelerin tasarlandığı projede dairelerin büyüklükleri 80 ila 174 metrekare arasında değişim gösteriyor. 3 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede 2+1 bahçeli daireler 80 metrekare, 2+1 teraslı daireler 95 metrekare, 3+1 bahçeli daireler 132 metrekare, 3+1 dubleks daireler 174 metrekare olarak planlanıyor.

Projede yer alan Self housing sistemi ile ihtiyaç ve isteğe göre konut seçmek ve düzenlemek mümkün ve ayrıca yine projede yer alan bahçeler ateş, su, metal ve tahta konsept seçeneklerinden biri belirlenerek bu konseptler ile dizayn edilecek.

House'n Garden Selection örnek daire ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

House'n Garden Selection nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

House'n Garden Selection teslim tarihi için tıklayınız.
 

House'n Garden Selection fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181